top of page
Follow Us

Uusi artisti / New Artist: Orvokki


Orvokki promo photo

Jos tunnetta on vaikea kuvailla, sen voi muuttaa musiikiksi. Orvokin musiikkiin voi upota ja se vie hetkeksi johonkin muualle - paikkaan, jonka voi kokea turvalliseksi. Turvallisessa paikassa epämääräinenkin vaikea tunne on helppo kohdata ja käsitellä. Berliinissä musiikkiteknologiaa opiskeleva Orvokki kerää vaikutteita maailman jokaisesta kolkasta ja kappaleissa on kollaasimainen tunnelma. Maailmanmusiikin elementit, epätavalliset rakenteet ja rytmilliset yllätykset kietoutuvat sähköisenä sykkiväksi uneksi.


Luova Records julkaisee Orvokin singlen Oletko kokeillut joogaa tai meditointia? 25.2. ja EP:n verran kappaleita toukokuussa.


Kuva: Maya Silva /// When an emotion is hard to describe, it can be turned into music. Orvokki's music lets you float away to somewhere else for a moment - into a place where even the most vague difficult feelings can be experienced and processed. Studying music technology in Berlin, Germany, Orvokki gathers influences from all over the world. Her work is collagelike, with elements of world music, unusual structures and rhythmic surprises intertwining into an electrically pulsating dream.


Luova Records will release the single Oletko kokeillut joogaa tai meditointia? ("Have you tried yoga or meditation?") on February 25. An EP is scheduled for May.


Photo: Maya Silva

Comments


Recent Posts
bottom of page