top of page
Follow Us

Ulkona nyt / Out Now: Mummin kullat - Juhlat


Mummin kullat - Juhlat cover

Juhlat tarkoittavat jokaiselle hieman eri asiaa. Ihan vaan arki voi olla yhtä juhlaa tai toisaalta parhaidenkin bileiden keskellä voi tehdä mieli itkeä. Entä voiko yksin juhlia?


Mummin kullat toivottaa kuulijan mukaan notkumaan R-kioskin eteen ja lopulta pikkutunneille, jolloin lähetetään ne tekstarit, jotka hävettävät aamulla. Jos arki on juhlaa, niin juhlitaan kuin viimeistä arkipäivää!Uusi levy on jälleen nimetty juhliminen mielessä kuten aiempi Pakko mennä bailaa (Luova Records, 2019)

Teemasta huolimatta sävyerot ovat kuitenkin huomattavat. Juhlat on aikaisempaan tuotantoon verrattuna kiltimpi ja vakavampi levy, vaikka yhtyeelle ominaisesta mustasta ja piikikkäästä huumorista ei ole täysin luovuttu.


Pullantuoksun alta voi haistaa palaneen kahvin kitkerän tuulahduksen.


Levyä on tehty kaikessa rauhassa tuottaja Joonas Holménin kanssa ja materiaalia on pitkältä ajalta. Laulut kertovat erilaisista elämäntilanteista, joissa on kestämistä ja sulateltavaa. Rypemisen sijaan etsitään kuitenkin uusia näkökulmia ja siinä pohdinnassa arkisiin ongelmiin voi löytyä myös filosofisia näkökulmia.


Levy löytyy digitaalisena suoratoistopalveluista ja Bandcampista.

CD saatavilla Luova Shopista tai kysy lähimmästä levykaupastasi.


Tekijätiedot:


Kaikki laulut säv. & san. Veera Järveläinen

sov. Mummin kullat & Joonas Holmén


Veera Järveläinen: kitara, laulu

Iida Tallqvist: koskettimet, klarinetti, laulu

Mirja Hanikka: sello, laulu


Tuotanto ja miksaus: Joonas Holmén

Masterointi: Heikki Järvi

Kannet: Iida Tallqvist ja Tuukka Ylitalo

Bình luận


Recent Posts
bottom of page