top of page
Follow Us

Ulkona nyt / Out Now: Litku Klemetti - Tour de France


Litku Klemetti - Tour de France single cover

Litkun uusi sinkku Tour de France on 19.3. julkaistavan Kukkia muovipussissa -albumin avausraita. Se ei nimestään huolimatta olet Kraftwerk-coveri vaan riemukasta suomidiscoa ja vastaisku korona-ajan ankeudelle. Kappale, kuten koko levy, on äänitetty kotioloissa vuonna 2020 ja äänimaailma on pitkälti Pekka Tuomen käsialaa.


Biisi löytyy Spotifysta ja muista suoratoistopalveluista. Lisäksi Litkun YouTube-kanavalla voit katsoa musiikkivideon, jonka on ohjannut Sami Sänpäkkilä.

The new Litku Klemetti single Tour de France is the opening track from the album Kukkia muovipussissa, to be released on March 19. Despite its name, the song is not a Kraftwerk cover but cheerful Finndisco, a rejection of the gloominess of the pandemic era. Like the whole album, it was recorded during 2020 at home, with Pekka Tuomi being mostly responsible for the overall sound.


The song is out now on Spotify and other streaming services. On Litku's YouTube channel you can watch the music video directed by Sami Sänpäkkilä.

Recent Posts
bottom of page