top of page
Follow Us

Uutta musiikkia Petrus Piiroselta / New Music from Petrus Piironen


Petrus Piirosen uusi soololevy Asiat tulevat päätökseen on valmistunut vuosina 2014-2020 aamuisin, iltaisin ja viikonloppuisin syntyneiden demojen päälle. Näiden vuosien aikana Piironen mm. teki paljon töitä, opiskeli paljon, kärsi rytmihäiriöistä, meni naimisiin ja tuli isäksi.

Levyn aloittava nimikappale syntyi viimeisten joukossa, nivoi asiat yhteen ja antoi levylle nimen. Se on nyt kuunneltavissa ilmaiseksi Luovan YouTube-kanavalla.

Albumi ilmestyy 11.12. diginä suoratoistopalveluissa ja Bandcampissa.

Petrus Piironen on jyväskyläläinen laulaja-lauluntekijä, joka kasaa yhteen lyhyitä hetkiä rauhallisen leikkisäksi mosaiikiksi. Sanoituksissaan Piironen tutkii ihmisenä olemista: unia ja unelmia, muistoja, hetkiä, olemassaoloa. Luova Records on julkaissut Piiroselta aiemmin Viilenee-nimisen soololevyn sekä Uittosuman kanssa tehdyn yhteisjulkaisun.

Recent Posts
bottom of page