top of page
Follow Us

Arkistoista - osa 4 / From The Archives - Part 4


Petrus Piironen - Viilenee cover

Petrus Piironen on jyväskyläläinen laulaja-lauluntekijä, joka kasvattaa pienistä hetkistä rauhallisia ja leikkisiä mosaiikkeja. Luovan julkaisema Piirosen kolmas soolojulkaisu Viilenee on kauniin melodista ja hypnoottisen rytmikästä akustista folkia, joka on minimaalisuudestaan huolimatta rikasta.

Levy löytyy digitaalisena suoratoistopalveluista ja Bandcampista. CD:tä myy Luova Shop.

Petrus Piiroselta tullaan kuulemaan uutta musiikkia vielä tämän vuoden puolella - tarkemmin jo viikon päästä!

Petrus Piironen is a singer-songwriter from Jyväskylä, Finland. He expands short moments into a mosaic of peaceful and playful soundscapes. Piironen's third solo album Viilenee, published by Luova Records, is a collection of beautifully melodic and hypnotically rhythmic acoustic folk, rich even in its minimalism.

The record is available digitally on streaming services and Bandcamp. The CD is sold by Luova Shop.

We will hear new music from Petrus Piironen before the end of this year - next week to be more precise!

Recent Posts
bottom of page