top of page
Follow Us

Arkistoista - osa 1 / From The Archives - Part 1


Huminoita - All Is Two cover

Tiesitkö, että Luova Records täytti tänä vuonna 5 vuotta? Yksi pieni virus sotki viisivuotisjuhlien suunnitelmat, joten aikamme pähkäiltyämme päätimme, että ehkä sopiva tapa juhlistaa on esitellä Luova-julkaisuja kautta vuosien. Ensimmäisenä esittelyssä tietenkin ensimmäinen Luova-julkaisu vuodelta 2015, Huminoita-yhtyeen All Is Two, joka on tämän genrejä kaihtamattoman yhtyeen toinen levy. Musiikkia on verrattu sellaisiin nimiin kuin Sigur Rós, Pink Floyd ja Ash Ra Tempel, mutta vaikutteita kuuluu myös perinteisesta bluesista. Tunnelmallista instrumentaalimusiikkia, joka liikkuu luonnonvoimien lailla. Levy on kuunneltavissa suoratoistopalveluissa ja Bandcampissa. Vinyyli on valitettavasti myyty loppuun kauan sitten, mutta pieni erä cd:tä on edelleen saatavilla Luova Shopista.

Did you know that this year Luova Records turned 5 years old? A certain small virus had us cancel all 5-year festivities, and after a bit of brainstorming we came up with the idea of presenting you with selected past releases. We will start, of course, with the first ever record released under the Luova label in 2015. All Is Two by Huminoita is the second album from this genre-defying band. Their music has been compared to bands like Sigur Rós, Pink Floyd and Ash Ra Tempel but one can also hear influences from traditional blues. Atmospheric instrumental music, moving like a force of nature. You can listen to the album on streaming services and Bandcamp. The vinyl has been sold out for quite a while but some cds are still available at Luova Shop.

Recent Posts
bottom of page