top of page
Follow Us

Ulkona nyt / Out Now: Linkopii - Lanteet


Linkopii - Lanteet cover

Linkopiin Lanteet-albumi on julkaistu ja se löytyy digitaalisena suoratoistopalveluista ja Bandcampista. Lisäksi vinyyliä ja kasettia saa Luova Shopista ja useista levykaupoista.

Yhtyeen ilmaisu on aiempaa moniulotteisempaa. Tutun jytämenon lisäksi kuullaan jopa aikaisempaa rouheampaa pörinää ja stoner rockin maailmasta muistuttavia psykedeelisiä kitaravalleja. Linkopii on edelleen Linkopii, mutta entistä kovempi - ja välillä myös herkempi.

Levyn julkaisun myötä Linkopii siirtyy osaksi Luovan artistikattausta, sillä aiemman levyn julkaissut Viihdekasetit-alamerkki on määrittelemättömällä tauolla.

///

The new Linkopii album Lanteet is out now, digitally available on streaming services and Bandcamp. In addition, the vinyl and cassette editions are sold on Luova Shop and various record stores in Finland.

On the new album the band's sound is more diverse and varied. In addition to their speedy signature rock groove there are even some hints of stoner rock in the form of psychedelic walls of guitar sounds. Linkopii is still Linkopii, but tougher than ever - and at times more tender.

Linkopii now becomes a part of Luova Records' roster, since the Viihdekasetit sublabel, responsible for publishing the Linkopii debut Nahkaa, is on an indefinite hiatus.

Recent Posts
bottom of page