top of page
Follow Us

Linkopiin uusi Lanteet ennakkotilaus! Linkopii's Lanteet 12"/Cassette pre-order!


Linkopiin uutuuslevy Lanteet on nyt ennakkotilattavissa LP:nä ja kasettina Luovan verkkokaupasta! Lanteet julkaistaan digitaalisena 18.9.2020.

Näillä näkymin kasetti ja LP saadaan varastollemme julkaisupäivään mennessä. Täytyy kuitenkin muistaa että vinyylimarkkinoilla mikään ei ole varmaa. Siispä on mahdollista että LP:n toimitus viivästyy joillakin päivillä tai jopa viikoilla. Ennakkotilaajana varmistat että saat levyn ensimmäisten joukossa, eikä painosta ole vielä ehditty myydä loppuun.

////////////////////// ENGLISH /////////////////////

Linkopii’s upcoming album Lanteet pre-order (LP 12” / Cassette) is now available on Luova Records Shop! Album release date is on 18th of September. At this point we can not promise vinyl version release for the same date. Vinyl release might take some days or even weeks after the digital release date.

Recent Posts
bottom of page