top of page
Follow Us

Neiti Olgan debyyttialbumi julkaistu / Debut Album from Neiti Olga Out Now


Neiti Olga - Minä, aina

Neiti Olga on kuulaan kauneuden ja aggressiivisen sotkun taidetta. Se on pilvien lailla yli vyöryvää iloa, tyyneydellään häikäisevää surua, huoahtavaa lohtua. Runouden, musiikin ja visuaalisuuden häpeilemätöntä leikkiä. Kuiskauksia äänivallin pinnassa. Sekasorron ja ehdottoman varmuuden nuorallatanssia.

Tämä levy on varmasti yksi Luova Recordsin historian hiotuimpia julkaisuja, jonka jälkituotanto kesti huomattavan kauan. Levyä kuunnellessa pitkittynyt aikataulu ei kuitenkaan ihmetytä: Neiti Olgan musiikki on monikerroksista ja tinkimätöntä. Se kuohuu kuulijan yli valtavana voimana ja kaappaa mukaansa, mutta palkitsee tarkkaavaisen kuuntelun lukuisilla yksityiskohdilla.

Levy löytyy nyt suoratoistopalveluista ja Bandcampista. Rajoitettua CD-painosta saa verkkokaupasta. Levyjen arvioidaan saapuvan painosta ensi viikolla.

///

Neiti Olga can be described as the art of translucent beauty and messy aggression. It's joy rolling over like clouds, but also dazzlingly calm sadness and a sigh of relief. A shameless play of poetry, music and visuals. Whispers rising from a wall of sound. A careful balance between chaotic stumbling and absolute determination.

Their debut album Minä, aina is one of the most polished releases in our label's history, having spent an extensive time in post-production. This is apparent when listening. The music is multilayered with no compromises. It washes over the listener, grasping them to the stream of overwhelming sound, but also rewards careful listening with numerous fine details.

The album is out now on streaming services and Bandcamp. A limited CD edition is available on Luova Shop. We should get the CDs from the manufacturer sometime next week.

Recent Posts
bottom of page