Follow Us

Uusi artisti / New Artist - Hasune

Hasune on musadiggari, sähkömies ja media-ammattilainen, jonka musiikissa tärkeimmät vaikutteet ovat 1900-luvun puolivälin blues ja 70-luvun syntetisaattorimusiikki. Hasune on samaan aikaan kepeää ja vakavaa - modernia sillisalaattia. Sooloprojektin lisäksi Hasune eli Taavi Hasunen soittaa Nasu ja penkojaiset -yhtyeessä, tekee äänisuunnittelua ja musiikkivideoita.

Katso alta video Hasusen kone, jossa ollaan konehuoneessa juttelemassa itselleen.

Luova Records julkaisee Muusikaks-albumin 8.5. Levy on jatkoa vuonna 2018 omakustanteena julkaistulle Muusika-levylle.

Hasune is a music aficionado, an electrician and a media professional, musically influenced by blues from the 40s and 50s and synth music from the 70s. In addition to his solo project, Taavi Hasunen plays in Nasu ja penkojaiset, does sound design and makes music videos.

Luova Records will release the Muusikaks album on May 8. It's a sequel to the self-published record Muusika (2018).

Recent Posts