top of page
Follow Us

Myyntitempaus Bandcampissa / Fundraiser on Bandcamp

Hei kaikki!

Bandcamp on ilmoittanut, että tukeakseen artisteja pandemian aiheuttamassa tilanteessa he poistavat normaalin myyntiprovisionsa käytöstä vuorokaudeksi HUOMENNA 20.3. Suomen ajassa tämä on 20.3.-21.3. aamuyhdeksästä aamuyhdeksään. Huomenna on siis oivallinen hetki ostaa digilevyjä! Myös runsas määrä Luova Recordsin levyjä löytyy Bandcampista.

Täältä voit lukea Bandcampin oman tiedotteen aiheesta.

Levittäkää sanaa!

///

Hi everyone!

Bandcamp has announced that in order to help artists in the financial situation caused by the ongoing pandemic, they are going to waive their revenue share on all sales THIS FRIDAY from midnight to midnight pacific time - that's Friday 9am to Saturday 9am Finnish time. Tomorrow will be an excellent time to purchase digital music. Many of our releases are also available on Bandcamp.

Bandcamp's announcement can be found here.

Spread the word!

Recent Posts
bottom of page