Follow Us

Uusi artisti / New Artist - Tienhaara


Luova Records toivottaa tervetulleeksi uusimman kiinnityksen, Tienhaaran.

Tienhaaran maailma on elokuvallinen, maalaileva ja mielikuvituksellinen. Se leijuu askeleen verran irti maasta, mutta on aina sidottu ihmisen rajallisuuteen. Artisti rakastaa risteyksiä, joissa kotikutoinen kohtaa ylevän, levoton autereisen ja kahlittu vapaasti virtaavan. Hän pitää melodisuudesta, harmonioista, kaiuista, tummista pohjasävyistä ja visuaalisia mielikuvia kutkuttavista yksityiskohdista. Tienhaaran taiteellinen tausta teatterin ja teatterimusiikin parissa on vaikuttanut paljon tapaan, jolla hän hahmottaa musiikillista kerrontaa. Laulujen tekemisessä kiehtoo erityisesti dramaturgia: kuinka tarinat aukevat, kätketty paljastuu ja jännitteet tiivistyvät ja laukeavat. Laulu on pienoisnäytelmä.

Luova Records julkaisee Tienhaaran nimikko-EP:n 27.3. Maistiaisena voit katsoa alta videon kappaleesta Avaa hiukset, Medusa.

Valokuva: Jussi Virkkumaa

Luova Records welcomes a new signed artist, Tienhaara.

The world of Tienhaara is cinematic, visual and imaginative. It lingers just above ground but is also bound by the limits of human existence. Tienhaara has worked in theatre and theatre music and this field of art has influenced the way Tienhaara perceives musical narration. Every song is a miniature play.

Watch the above video - Avaa hiukset, Medusa - to get a taste of Tienhaara's titular EP, to be released by Luova Records on March 27.

Photo: Jussi Virkkumaa

Recent Posts