Follow Us

Matti Salo Trio - One Day Travels -albumi nyt saatavilla | Album out now!


Matti Salo Trion debyyttialbumi on nyt kuunneltavissa suoratoistopalveluissa. CD-levy saatavilla Luova Shopista.

Kuuntele Bandcampissä. Matti Salo Trion musiikki on ilmavaa ja melodista modernia jazzia, joka tarjoilee kuulijalleen intensiivisen musiikkielämyksen. Soittajien välitön läsnäolo on olennainen osa musiikkia ja livekokemusta. Kaikki sävellykset ovat rovaniemeläislähtöisen kitaristi Matti Salon käsialaa. Salon lisäksi triossa soittaa Juho Kanervo sekä Simo Laihonen.

///

Luova Records is proud to present the debut album of Matti Salo Trio. You can listen to the album via streaming services.

CD available at Luova Shop.

Listen at Bandcamp,

The trio's modern jazz music is airy and melodic and delivers an intense musical experience to the listener. The communicative presence of the musicians is an essential part of the music and the live experience. All compositions are written by guitarist Matti Salo.

Recent Posts