Follow Us

Lohkaisu Matti Salo Trion 6.3. julkaistavalta albumilta. A track from Matti Salo Trio. Album release


Luovalta tuttu Matti Salo uuden kokoonpanon kanssa! Matti Salo Trion debyyttialbumi ”One Day Travels” julkaistaan 6.3.2020.

Matti Salo Trion musiikki on ilmavaa ja melodista modernia jazzia, joka tarjoilee kuulijalleen intensiivisen musiikkielämyksen. Soittajien välitön läsnäolo on olennainen osa musiikkia ja livekokemusta. Kaikki sävellykset ovat rovaniemeläislähtöisen kitaristi Matti Salon käsialaa. Salon lisäksi triossa soittaa Juho Kanervo sekä Simo Laihonen.

---

Luova Records will release the debut album of Matti Salo Trio on March 6, 2020.

The trio's modern jazz music is airy and melodic and delivers an intense musical experience to the listener. The communicative presence of the musicians is an essential part of the music and the live experience. All compositions are written by guitarist Matti Salo. Alongside Salo, the trio features Juho Kanervo and Simo Laihonen.

Recent Posts