Follow Us

Lyytin esikoislevy Meitä ei ole kutsuttu! Debut album out by Lyyti!


(In English below)

Luova Recordsilla on ilo ja kunnia julkaista ystävänpäivän kunniaksi Lyytin esikoisalbumi Meitä ei ole kutsuttu. Albumi julkaistaan sekä CD:nä että digitaalisena suoratoistopalveluissa (Spotify, Apple Music, Google Play, Deezer ja Tidal)

Levyn tuottajina ovat häärineet mm. Risto-yhtyeestä tuttu Risto Ylihärsilä ja mm. Litku Klemettiä tuottanut Pekka Tuomi. Albumin kappaleet ovat syntyneet kaikessa rauhassa. ”Albumi on mestariteokseni, jota olen työstänyt 5 vuotta. Ja kuitenkin se on vasta alku”, Lyyti mainitsee.

Toden totta! Tämä on vasta alku ja nyt pidämme juhlat, johon sinutkin on kutsuttu! Suoratoistopalvelujen lisäksi levy on kuunneltavissa Luovan Bandcampissa. Levyn CD-version voi ostaa Luovan verkkokaupasta,

sekä useimmista levykaupoista. Myös vinyyli on tulossa, mutta siinä kestänee vielä kuukausi kenties useampi. Vinyylimarkkinoista on vaikea mennä sanomaan mitään varmaan. Jos olet kärsivällinen, tai vaikka et olisikaan, voit ennakkotilata vinyylin Luovan verkkokaupasta.

/////////////////////////////////// ENGLISH /////////////////////////////////////// Luova is celebrating valentines's day by releasing Lyyti's debut album "Meitä ei ole kutsuttu".

You can listen new album on several streaming services such as Spotify, Tidal, Deezer, Google, and Apple Music and Luova Records Bandcamp. CD version of the album is available on Luova Records Shop. Vinyl version is also coming later this year, you can order your own copy from Luova Records Shop.

Recent Posts