Follow Us

Neiti Olga -singlet ja musiikkivideo olkaa hyvä! New single and music video from Neiti Olga!

Neiti Olgan -esikoislevy alkaa olla jo varsin odotettu tapaus. Tällainen fiilis on syntynyt ainakin Luovan toimistolta käsin. Ennen huhtikuista levyjulkkaria Luova Records julkaisee vielä yhden maistiaisen tulevalta levyltä kahden singlen muodossa, jotka kudotaan yhdeksi kokonaisuudeksi musiikkivideon myötä. Kenties voidaan sanoa ”Minä, aina” -kappaleen olevan rauhoittava jälkisoitto ”Kaukaa” -biisille. Niinpä musiikkivideo muodostaa yhden molemmat kappaleet käsittävän kahdeksanminuuttisen kokonaisuuden, kun taas levyllä ne on eroteltu omiksi kappaleikseen.

Luova Records julkaisee Neiti Olgan esikoislevyn huhtikuussa 2020.

A double single by Neiti Olga makes its debut with a video release. The music video combines two singles into one eight-minute video. ”Kaukaa” is the A-side and the B-side ”Minä, aina” can be considered a second act of one song.

Luova Records will release Neiti Olga’s first album on April 2020.

Recent Posts