Follow Us

Vuoksi - Uusi single Sami Heikkilältä! New single from Sami Heikkilä

Vuosi 2020 on Luova Recordsin 5-vuotisjuhlavuosi. Juhlavuoden, uuden vuosikymmenen ja ennätysvilkkaan kevään julkaisukauden avaa Sami Heikkilän single Vuoksi, joka on ensimmäinen kappale 31. tammikuuta julkaistavalta Kaunein muisto -EP:ltä.

Vuoksi on tarina toivosta ja toivottomuuden tunteesta, mutta myös ystävyydestä. Sami Heikkilä itse kuvailee laulun syntyä näin: ”Tätä laulua kirjoittaessa ajattelin äitiä, jonka lapsi on lähtenyt vuosia sitten kotoaan (kenties sotaan toiseen maahan), eikä hänestä ole sen koommin kuulunut. Tämä äiti on odottanut odottamistaan kotona meren läheisyydessä menettäen hiljalleen toivoa vuosien kuluessa - miettien antaisiko vain itsensä nousuveden ja aaltojen vietäväksi.” Laulun kertoja kuitenkin pysyttelee rinnalla ja yrittää valaa toivoa, vaikka tietääkin ettei lopulta ehkä voi estää ketään tekemästä mitään peruuttamatonta.

Ohjaus & käsikirjoitus: Pinja Pinola, Otto Lemetyinen Kuvaus: Pinja Pinola Leikkaus: Ville Nieminen, Otto Lemetyinen, Pinja Pinola Videolla esiintyy: Fanny Varjo Kuvattu Tampereella joulukuussa 2019. säv/san: Heikkilä sovitus ja muusikot: laulu, kitarat - Sami Heikkilä; rummut, urku ja taustalaulu - Anssi Alajuuma; basso - Antti Karjalainen; sähkökitara - Ville Aunola; sello - Aino Palosaari; viulut - Anne Teikari Äänitys: Anssi Alajuuma ja Sami Heikkilä Miksaus ja masterointi: Anssi Alajuuma

Recent Posts