Follow Us

Uusi sooloalbumi Pekka Tuomelta / New Solo Album from Pekka Tuomi


Pekka Tuomi - LSD

Pekka Tuomen uusi soolojulkaisu LSD tihkuu sekä ajatonta että menneiden aikojen pop-psykedeliaa: fantasiaa, keijupölyä ja kaikkialle ulottuvaa rakkautta. Villisti kaiutettujen kitaroiden seasta hyökkäävät välillä esiin sähköiset syntetisaattoriäänet. Sisäänpäin katsovat sanoitukset peilaavat ulkopuolisuuden ja outouden kokemusta sekä muita alitajunnan ihmeitä. LSD vie sinut elämäsi matkalle.

Levy löytyy nyt suoratoistopalveluista (Spotify, Apple Music, Google Play, Tidal, Deezer, YouTube Music) ja Bandcampista. Pieni kasettipainos on saatavilla Luova Shopista.

///

The new solo album from Pekka Tuomi, LSD, is oozing with both timeless and vintage pop-psychedelia: fantasy, pixie dust and all-encompassing love. Every now and then the wildly echoed guitars give way to bursts of electronic buzzes from synthesizers. Feelings of eccentrity and outsideness are mirrored in the introspective lyrics. LSD will take you on the trip of your lifetime.

The album is digitally available now on streaming services (Spotify, Apple Music, Google Play, Tidal, Deezer, YouTube Music) and Bandcamp. A small cassette issue is available on Luova Shop.

Recent Posts