Follow Us

The Botherers - Urban Schizophrenia nyt ennakkotilattavissa / Available for Pre-order


The Botherers - Urban Schizophrenia front cover

The Botherersin Urban Schizophrenia on ennakkotilattavissa Luova Shopista vinyylinä ja CD:nä nyt! Garagerockia, powerpoppia ja muitakin tyylejä sekoittava kokonaisuus, jolla tutkitaan kaupunkielämän mielettömyyksiä. Tarkempi esittely luvassa julkaisupäivänä 8.11.

Albumilta julkaistut singlen 24/34 ja Message / Bad Cops II löytyvät suoratoistopalveluista.

///

Urban Schizophrenia by The Botherers is now available for pre-order on vinyl and CD. Going from garage rock to power pop and else, the album contemplates various insane aspects of life in a city. A broader written introduction will be available on the release day, November 8.

Singles "24/34" and "Message / Bad Cops II" are available on streaming services.

Recent Posts