Follow Us

Uusi Lyyti-sinkku: Juhlat / New Single from Lyyti: Juhlat


Lyytin uudella Juhlat-sinkulla mennään täysillä surusta huolimatta ja sydän tekee hetkeksi irtioton häpeästä. Bilebiisi kaikille sivustaseuraajille. Tuottajana on jälleen toiminut Risto Ylihärsilä.

Luova Recordsin julkaisema single löytyy suoratoistopalveluista nyt.

Lyyti on joensuulaislähtöinen lauluntekijä ja kirjoittaja, joka on keikkaillut aktiivisesti Helsingin klubeilla ja kapakoissa vuodesta 2016. Lyytin peloton runoelmapop etsii sijaa muutokselle, lohdulle ja kukoistukselle.

///

The new single from Lyyti, Juhlat, is a party banger for those who like to observe and listen rather than talk. Sorrow won't slow you down and your heart lets go of shame, just for a while. The track was produced by Risto Ylihärsilä.

The single is out now on streaming services, published by Luova Records.

Lyyti is a singer-songwriter originating from Joensuu, Finland. She has been playing live at various clubs and bars in Helsinki since 2016. Her fearless poetry pop aims to find room for transformation, comfort and blossom.

Recent Posts