Follow Us

Uusi The Botherers -sinkku ulkona / New The Botherers Single Out Now


Pelkää lähimmäistäsi kuin itseäsi. Kun neljän seinän sisällä kuuntelee naapurin askelia ja arjen ääniä, alkaa helposti myös pohtia, mitä naapuri mahtaa kuulla ja ajatella sinusta. Kun tätä ajatusleikkiä jatkaa tarpeeksi pitkään, vainoharhaisuus astuu kehiin ja umpisolmu on valmis. Ja luultavasti naapurin päässä käy samanlainen kuhina.

Uuden The Botherers -tuplasinkun ensimmäinen kappale Message on tulevan Urban Schizophrenia -albumin temaattista ydintä ja musiikillisesti kesäisen pirteää power poppia.

B-puolen garagerokkaava Bad Cops II tarjoaa sarkastisen lohduttavaa olkapäätä Odinin sotureille ja muille oman elämänsä sankareille, jotka hytisten partioivat kaupunkien kaduilla voimainsa tunnossa.

Sinkku löytyy suoratoistopalveluista nyt ja Luova Records julkaisee Urban Schizophrenia -albumin marraskuussa.

///

Fear thy neighbour like thyself. Inside four walls, listening to the footsteps of your neighbour, one is prone to think about what your neighbour can hear from your apartment - and what do they think of you. Continue down this rabbit hole far enough and paranoia will set in and your mind has tangled itself into an inextricable knot. The first song, Message, from the new double single by The Botherers is dealing with the core thematics of the upcoming Urban Schizophrenia album. Musically it's cheery power pop.

The garage-rocking B side Bad Cops II sarcastically offers a comforting shoulder to Soldiers of Odin and other right-wing vigilantes who march on the city streets, high on their own sense of superiority, yet shivering from cold.

The single is available on streaming services now. Luova Records will release the Urban Schizophrenia album in November.

Recent Posts