Follow Us

Ulkona nyt: Kynnet 7" / Out Now: Kynnet 7"


Piristävää lo-fi-jytää soittava Kynnet on Teemu Tannerin (mm. Hopeajärvi, Love Sport) sooloprojekti, joka livenä kuitenkin kasvaa kokonaiseksi bändiksi, jossa soittajia on mm. sellaisista yhtyeistä kuin Pintandwefall, Seksihullut ja Teksti-TV 666. Useammallekin lafkalle levyttänyt ja myös kansainvälistäkin kiinnostusta herättänyt Kynnet tekee nyt Luova-debyyttinsä, kun Luova Records julkaisee 7-tuumaisen singlen, jolta löytyvät kappaleet Tavoittamattomiin ja Helpommin sanottu kuin tehty.

A-puolen Tavoittamattomiin on kaihoisa laulu kaupunkiin hukatuista unelmista. B-puolelta löytyvä Helpommin sanottu kuin tehty on pirteämpää jytämenoa, jossa kunniansa saavat kuulla onttojen elämänohjeiden jakelijat. Äänitykset on tehty Kynnet-livekokoonpanolla eli: Hilla Kohtamäki (rummut), Sanna Komi (basso, laulu), Johannes Leppänen (kitara, laulu), Sampo Seppänen (kitara, laulu) ja Teemu Tanner (laulu). Äänityksestä, miksaamisesta ja masteroinnista on vastannut Pekka Tuomi.

Sinkku on ulkona nyt! Seiskatuumaista myy Luova Shop. Akuuttiin tarpeeseen voit tiedustella sitä myös lähimmästä levykaupasta.

Digiversio löytyy suoratoistopalveluista ja Luova Recordsin Bandcamp-sivulla.

///

Kynnet plays refreshing lo-fi rock'n'roll. Known as a solo project of Teemu Tanner (Hopeajärvi, Love Sport), in live situations Kynnet grows into a fully-fledged rock band featuring players from Pintandwefall, Seksihullt and Teksti-TV 666, among others. Kynnet has worked with numerous publishers and attracted some attention abroad. This all new 7" single is their Luova debut.

Featured on side A, Tavoittamattomiin is a bittersweet song about dreams lost in a city. Side B, Helpommin sanottu kuin tehty, is a straightforward rock song telling off anyone giving hollow and meaningless life advice. The songs were recorded, mixed & mastered by Pekka Tuomi and everything was recorded with the Kynnet live line-up: Hilla Kohtamäki (drums), Sanna Komi (bass, vocals), Johannes Leppänen (guitar, vocals), Sampo Seppänen (guitar, vocals) and Teemu Tanner (vocals).

The single is out now! The 7" vinyl is sold at Luova Shop. If in acute need, ask your nearest Finnish record store.

The digital version can be found on many streaming services and on Luova Records' Bandcamp page.

Recent Posts