Follow Us

Ding ding dong -CD:tä nyt varastossa / Ding ding dong CDs Now in Stock


Monen mutkan kautta saimme vihdoinkin uutta Litku-albumia myös CD:nä. Nyt siis kaikkia formaatteja on varastossa. CD:t lähtevät ennakkotilaajille tänään ja niitä aletaan heti toimittaa myös levykauppoihin. Levyä saa myös viikonlopun keikoilta: Tampereelta 27.9. ja Helsingistä 28.9. Kovan kysynnän vuoksi myös toinen painos on tilattu, ja sen pitäisi saapua ensi viikolla.

Tiesitkö että jokaisen CD:n mukana tulee juliste? Levyä saa Luova Shopista ja pian myös monista levykaupoista ympäri Suomea.

///

After many hardships we have finally received a shipment of the new Litku Klemetti album on CD. This means that all formats are now in stock. All pre-ordered CDs will be shipped today and we are immediately starting shipments to record stores as well. CDs are also available at two upcoming live shows this weekend: on September 27th in Tampere and on the 28th in Helsinki. Due to high demand a second pressing has been ordered and it should arrive during next week.

Did you know that the CD package includes a poster? The record is available at Luova Shop and soon at various record stores around Finland.

Recent Posts