Follow Us

Ding ding dong -vinyylit ovat saapuneet! / Ding ding dong Vinyls Are Here!


Hyviä uutisia kaikkien Litku-fanien perjantaihin! Ding ding dong -vinyylit ovat vihdoin saapuneet ja ne on postitettu eilen jokaiselle Luova Shopista ennakkotilanneelle. Levyjä päästiin lähettämään vasta eilen myös levykauppoihin, joten levykauppojen kautta tilanneet joutuvat vielä hetken odottelemaan.

Jos olet antanut tilauksen yhteydessä puhelinnumeron, saat saapumisilmoituksen tekstiviestillä. Jos et, Posti tuo sinulle paperisen saapumisilmoituksen muutaman päivän sisällä. Mikäli lähetystä ei kuulu tai sinulla on muuta kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen shop@luovarecords.com

CD:itä vielä odotellaan, ja niiden arvioidaan saapuvan ensi viikolla.

Kuva: Pekka Tuomi

///

Good news to every Litku Klemetti fan! The vinyl pressings of the new Ding ding dong album are finally here! All pre-orders through Luova Shop have been shipped out yesterday. Record store orders were also shipped only yesterday, so those of you who have ordered the record from elsewhere will have to wait just a bit longer.

If you shared your phone number when ordering to Finland, you will receive a text message when the shipment is available for collection at your preferred Posti facility. Otherwise you will receive a printed notice of arrival in a couple of days. If your shipment does not arrive soon or you have any other questions, please email shop@luovarecords.com

If you ordered outside Finland, please note that international orders take longer to ship.

As for the CDs, we are still waiting for them. They are currently scheduled to arrive next week.

Photo: Pekka Tuomi

Recent Posts