Follow Us

Tiedote uuden Litku-albumin ennakkotilauksista / A Notice Concerning All Pre-Orders of the New Litku


Moni varmasti jo kuumeisesti odottaa huomiseksi omaa kappalettaan uudesta Litku-albumista. Niin mekin - kirjaimellisesti. Nyt on nimittäin käynyt niin, että ennakkotilaukset myöhästyvät. Tämä koskee myös levykauppojen kautta tilattuja tuotteita.

Digijakeluun tällä ei ole vaikutusta, vaan levy ilmestyy suoratoistopalveluihin huomenna.

Tilanne on seuraavanlainen: Vaikka vinyyli on tilattu jo kesällä ja paino on ilmoittanut lähettäneensä levyt jo elokuussa, paketteja ei näy eikä kuulu. CD:n kanssa taas oli teknisiä ongelmia, jotka myöhästyttivät painamista, ja niitä päästään tämänhetkisen arvion mukaan lähettämään viimeistään 24.9. Mahdollisesti kuitenkin jo hieman aikaisemmin. Kasetit saapuvat varastolle tänään illalla, joten pääsemme postittamaan ne huomenna.

Olemme syvästi pahoillamme tilanteesta. Tällä kertaa ihan oikeasti yritimme ennakoida ja tehdä jutut ajoissa, jotta etenkin vinyylejä saataisiin julkaisupäiväksi, sillä ne ovat olleet myöhässä aiemminkin. Musiikkialalla ja logistiikassa varmaa on vain epävarmuus.

Kaikkiin ennakkotilaajiin otetaan tänään yhteyttä henkilökohtaisesti sähköpostitse. Jos sähköpostia ei kuulu iltaan mennessä, tarkista ettei se ole mennyt roskapostikansioon. Tarvittaessa voit itse ottaa yhteyttä meihin: shop@luovarecords.com

Luova-tiimi

///

Many of you must be eagerly awaiting for their copy of the new Litku Klemetti album, scheduled to be released tomorrow. As do we - literally. Unfortunately we have to inform you that all pre-orders will be delayed. This also applies to copies ordered from record stores.

Digital distribution is not affected and the album will be available on streaming services tomorrow.

This is the current situation: Even though we ordered the vinyl pressings already in the summer, and the factory has shipped them in August, we still haven't received a single package. With the CD there were technical difficulties that delayed the pressing process. The current estimate is that we will be able to ship them starting September 24th, possibly a bit earlier. As for the cassettes, we're getting them this evening, so the actual shipments go out tomorrow.

We're truly sorry about the situation. We tried to be predictive and get things on track in good time, especially for the vinyls since they rarely ship on time. In music business and logistics the only certain thing is uncertainty.

All customers who have pre-ordered the album will also receive a personal email from us today, so check your inbox later. Also check your spam folder just to be sure. You can also mail us at shop@luovarecords.com

Luova Team

Recent Posts