Follow Us

Uusi Mummin kullat -sinkku ulkona / New Mummin kullat Single Out Now


Mummin kultien party anthem! Juhlittava on vaikka väkisin, sillä kuolema tulee vääjäämättä. Onneksi kaupasta saa yhdeksän jälkeenkin vielä edes ykköskaljaa. Uhkaavan laahaava elektroninen biitti muistuttaa lopullisesta lopusta ja tarinankerronta tapahtuu tuttuun tyyliin kolmiäänisellä stemmalaululla. Kappale löytyy nyt suoratoistopalveluista.

Sinkku on nimikkokappale tulevalta albumilta, jonka Luova Records julkaisee lokakuussa.

///

Mummin kullat presents a bizarre party anthem on the new single Pakko mennä bailaa. Never stop the party, because death is certain. Subvert the Finnish alcohol provision laws by buying small beer from the nearest store after 9pm. The gooey, menacing electronic beat reminds of the inevitable end. The single is out now on streaming sevices.

The piece is the titular song from the upcoming album, scheduled to be released in October.

Recent Posts