Follow Us

Uusi artisti, uusi kappale! - New single and new artist signed!


Kuva Anniina Joensalo

Lyyti on joensuulaislähtöinen, nykyisin Helsingissä asuva kirjoittaja ja lauluntekijä, joka on keikkaillut ahkerasti Helsingin klubeilla ja kapakoissa vuodesta 2016. Uusimman kappaleensa "Olen matkalla kaatamaan patsaita" Lyyti on tehnyt yhteistyössä Risto -yhtyeestäkin tutun Risto Ylihirsilän kanssa Riston toimiessa kappaleen tuottajana.

Luova Recordsilla olemme innoissamme alkavasta yhteistyöstä uuden taitavan lauluntekijän kanssa ja tulemme julkaisemaan lisää hänen kappaleita tulevaisuudessa. Lyyti äänittää parhaillaan uutta materiaalia bändinsä kanssa.

Uusin kappale löytyy Youtuben lisäksi mm. Spotifysta ja useista muista suoratoistopalveluista.

Singlen julkkareita juhlitaan torstaina 19.9. Tenhossa (Tenho Restobar, Helsinginkatu 15, Helsinki). //////////////////////////////////////// ENGLISH /////////////////////////////////////////

Lyyti is Helsinki based singer and songwriter. Luova Records releases Lyyti's new single "Olen matkalla kaatamaan patasaita". Song is produced by Risto Ylihirsilä also known from the super-hyper-great Finnish indie rock band Risto.

Luova Records will release more Lyyti's material in future. Stay tuned!

Single is available on Spotify and many other streaming services AppleMusic, Google Play, Deezer, Tidal, and more.

Single release concert is in Helsinki at Tenho Restobar (Helsinginkatu 15) on 19th of September.

Recent Posts