Follow Us

Hiljaiseloa kesän ajan / Taking it Slow During Summer

June 18, 2019

Hei kaikki!

 

Kesän aikana yritämme ottaa rennosti, eli emme myöskään vietä aikaa toimistolla. Sähköposteihin vastaaminen saattaa siis kestää tavallista pidempään, eikä kotisivuilla tai somessa tapahdu ainakaan kovin paljoa. Palaamme normaaleihin työaikoihin elokuun lopulla. Luova Shop kuitenkin palvelee normaalisti kesän ajan ja kaupan asiakaspalvelu hoituu sähköpostilla osoitteessa shop@luovarecords.com 

 

Mukavaa kesää!

 

Rakkaudella, 

Luova-tiimi <3

 

English announcement below the video.

Hi everyone!

 

During summertime we're trying to take it slow and maybe even relax a bit. Because of this, we'll be out of office for quite some time. Replying to emails will take longer than usual, there won't be any extensive website updates and our social media feeds might be a bit quiet. We'll be back to our usual office hours in late August. However, Luova Shop will operate normally and customer service for anything shop-related is available by email at shop@luovarecords.com

 

Enjoy the summer!

 

With love, 

Luova Team <3

 

Please reload

Recent Posts
Please reload