Follow Us

Uusi Litku-sinkku ulkona - myös albumin ennakkotilaus alkaa


Litku Klemetti - Sinä tiedät sen

Uusi Litku-sinkku Sinä tiedät sen nyt suoratoistopalveluissa ja YouTubessa!

"Sinä tiedät sen on rakkauslaulu, jonka sanoma on, että minun rakastaminen on kivinen tie ja vaatii rohkeutta”, kertoo Litku Klemetti itse. Biisi on tehty Hullu-Sannan suulla. Hullu-Sanna on paitsi mielikuvitukseton tosielämän haukkumanimi, myös äkäinen, kiihkeä, outo ja luomisvoimainen tyyppi, jonka kautta uuden levyn lauluja on kanavoitu.

Tämä on ensimmäinen single uudelta Ding ding dong -nimiseltä albumilta, joka julkaistaan 13. syyskuuta. Se on on syrjäkylien levy, joka on kirjoitettu minä-perspektiivistä. Lauluihin on purettu paljon ulkopuolisuuden tunnetta ja synkkää energiaa: sellaista ajatusta, että ulkopuolelle jäävälläkin voi olla mieletön sisäinen maailma. Lisää sinkkuja levyltä on tulossa kesän aikana.

Levy on ennakkotilattavissa nyt Luova Shopissa ja Levykauppa Äxässä.

Recent Posts