Follow Us

Pre-order Tetraktys by Matti Salo Quartet - New Song Released!

Matti Salo Quartet's debut album is now available on Luova Record Shop. The album is also available on Levykauppa Äx. Listen to the third track of the album: Reflection of Indulgence.

Maailmallakin erittäin kiinnostuneen vastaanoton saanut Matti Salo Quartetin esikoislevy on tilattavissa ennakkoon Luovan verkkokaupasta, sekä levykauppa Äxästä. Tee oma arvio levystä ennen kuin muut ehtivät tehdä sen puolestasi! Vuorossaan toinen kappalelohkaisu levyltä Reflection of Indulgence löytyy nyt Youtubesta. Levyn avausraita Backalley Princess löytyy niin ikään Harri Tuomisen Jazzklubi-ohjelmasta Yle Areenasta. Hieno biisi sekin. Kannattaa kuunnella. Levy julkaistaan perjantaina 31.5.2019 CD:n ja digin muodossa mm. Spotifyssa ja useissa muissa suoratoistopalveluissa sekä Luova Recordsin Bandcamp-sivulla.

Recent Posts