Follow Us

Tilaa Luovan uutiskirje alekoodin kera!

November 8, 2018

Tilaa kuukausittainen uutiskirje tästä

 

Luovan uusi verkkokauppa julkistetaan perjantaina 16. marraskuuta. Uudessa kaupassa kelpaa käydä ostoksilla, sillä maksuvälineinä käy luottokortin lisäksi kaikki tutut ja turvalliset kotimaan pankkisiirrot, ynnä muut sellaiset.


Marraskuun uutiskirjeestä löytyy 20% alennuskoodi uuteen verkkokauppaamme. Voit ryhtyä uutiskirjeen tilaajaksi milloin tahansa ja katso - niin digikyyhkynen kantaa uutiskirjeen sähköpostiisi tuossa tuokiossa päästäen sinut nauttimaan tiedon lisäksi verkkokaupan antimista alekoodin kera.
 

Tilaamalla kerran kuussa ilmestyvän uutiskirjeen pysyt ajantasalla uusista Luova, Luola, sekä Viihdekasetti -julkaisuista nyt ja tulevaisuudessa!


Tilaa tästä!

Please reload

Recent Posts
Please reload