Follow Us

Litku Klemetti - Taika tapahtuu!

April 20, 2018

(English below)

 

Tässä se sitten on! Taika tapahtuu. Litku Klemetin vuorossaan toinen soololevy. Ainakin Hesarissa näyttivät tykkäävän. Eikä ihme. Tämä on mielettömän hyvä levy! 

 

Taika tapahtuu julkaistaan 20.4. kasettina ja digitaalisena. Näin aluksi levy on kuultavissa vain Luova Recordsin sivuilla, sekä Luovan Bandcampissa. Luovan verkkokaupasta levystä löytyy myös MP3-versio. Taika tapahtuu lennähtää digieetteriin laajemmissa määrin lähipäivinä; ainakin palvelut kuten Spotify, iTunes/music, GooglePlay, Tidal, ja Deezer tulevat syleilemään kyseistä levyä. 

 

CD-version julkaisupäivä on 4.5.2018. Levyn voi tilata ennakkoon Luovan verkkokaupasta, sekä useista levykaupoista ympäri Suomen. Ennakkotilaajana varmistut, että saat levyn kotiin kannettuna perjantaiksi 4.5. Levyn mukana tulee kansivihko, josta löytyy mm. lyriksit, eli kappaleiden sanat.

 

Taika tapahtuu 12" LP:tä odotellaan jo innolla. Vielä ei ole herra levynpainaja ilmoittanut meille tarkkaa saapumispäivää. Vinyylimarkkinoilla - niin kuumia kun ovat - kannattaa olla muutenkin varuillaan näiden julkaisupäivien suhteen. Sanotakkoon että 12" LP julkaistaan viimeistään 18.8.2018. Kenties jo aiemmin! 

 

Vinyyliversio on myös tilattavissa ennakkoon Luovan verkkokaupasta. Ennakkotilaajana varmistut, että saat levyn kätösiisi ensimmäisten joukossa. 

 

 

Litku Klemetti's new solo album Taika tapahtuu is now available on cassette and digital. You can listen digital album on Litku's page or buy it from our web shop. Album is also available on Luova Records Bandcamp page. 

 

Soon it will be also available on Spotify, iTunes/music, GooglePlay, Tidal, and Deezer. 

 

Taika tapahtuu CD will be released on 4th of May.

 

12" LP will be released on 3rd of August - latest. It might be sooner, let's see!

 

 

 

 

Please reload

Recent Posts
Please reload